Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Mina ]

19. 05. 2019. 19:09 >> 19:10

"THE DIANA AWARD"

Maši nagrada u čast princeze Dijane

Učenica trećeg razreda gimnazije u Srednjoj mješovitoj školi "17. septembar" iz Žabljaka Maša Stevović dobitnica je prestižne britanske nagrade "The Diana Award", ustanovljene u čast sjećanja na Dajanu, princezu od Velsa.

„Nagrada predstavlja jedno od najpoznatijih i najuvaženijih priznanja za mlade širom svijeta, starosti od devet do 25 godina, a koja se dodjeljuje za njihov društveni angažman, omladinski aktivizam i humanitarni rad“, navodi se u saopštenju.

Primarna svrha nagrade je da cijeni i proslavi rad mladih lidera, ambasadora, humanitaraca, mentora, donatora fondovima, uz viziju da ohrabri mlade generacije da promijene svijet, promovišući istinske vrijednosti, kulturu i aktivizam.

Od 1999.  The Diana Award je prepoznalo oko 45 hiljada mladih ljudi koji su, svojim angažmanom i radom, doprinosili napretku društva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније