Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

17. 05. 2019. 16:01 >> 16:03
5

VIKTOR IZ BERANA

Zvanično najljepši dječak se vratio kući

Zvanično najljepši dječak svijeta, Viktor Uković Đukić iz Berana vratio se kući. Ekipa TVCG, Viktora i njegovu majku sačekala je na aerodromu.

 

I let avionom, a ni čekanje šest sati na aerodromu nijesu uticali na Vikotrovu energiju. Nakon zagrljaja sa ocem, najljepši dječak svijeta pokazao je kako je osvojio srca žirija u turskoj.

Plave oči i lokne malog Viktora bile su, kako kaže njegova majka, unikat na takmičenju. Iako je ona očekivala da će svojim šarmomo ovojiti neku sporednu titulu, ovoj se priznaje nije nadala.

I pored toga što Viktor ima samo tri godine, uspješno je savladao sve što se zahtijeva od jednog mistera svijeta i dokazao da godine ne mogu biti prepreka.

Takmičenje za mistera svijeta lijepo je iskustvo za Vikotra koji je za svoj uzrast zrelo i komunikativno dijete.

Trogodišnji Viktor na najljepši način promovisao je ne samo sebe i svoju porodicu, već i svoj grad Berane i državu. dok smo snimali prilog prijala mu je pažnja kamere, ali ipak je žurio tamo gdje se on osjeća najljepše.

Aleksandra Jovančević, TCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније