Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

14. 05. 2019. 11:40   >>  11:58

OD PETKA TOPLIJE

Nema opasnosti od poplava u CG

U Crnoj Gori ne postoji opasnost od poplava, kazao je meteorolog Dušan Pavićević i dodao da se od petka očekuje stabilizacija vremena i porast temperature.

Hrvatska i Bosna i Hercegovina proteklih dana suočene su za ozbiljnim problemima zbog poplava izazvanih obilnim padavinama, a koje su praćene i olujnim vjetrom.

Pavićević je na pitanje agencija MINA da li u Crnoj Gori postoji opasnost od poplava, kazao da kiše ne mogu uzrokovati bitinije probleme.

"Vodostaji su na sjeveru dovoljno niski da mogu da prihvate količinu vode koja će biti u narednih dva do tri dana. Na jugu neće biti velikih padavina", istakao je Pavićević.

Od petka se, kako je rekao, očekuje stabilizacija vremena i porast temperature.

"Ništa dramatično se u Crnoj Gori ne očekuje u narednima danima", dodao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније