Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

13. 05. 2019. 10:30 >> 10:38

PRODUŽENO RADNO VRIJEME

MUP: Po lične isprave od 7 do 19 sati

Radno vrijeme Područne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za građanska stanja i lične isprave u Podgorici od danas će biti produženo, a od 20. maja i u područnim jedinicama i filijalama u primorskim gradovima.

Kako je saopšteno iz MUP-a, radno vrijeme će biti produženo u cilju što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima.

"Područna jedinica za građanska stanja i lične isprave Podgorica će raditi od 7 do 19 sati, a usluge građanima pružaće od 8 do 18 sati svakog radnog dana", kaže se u saopštenju.

Navodi se da će se na taj način dodatno unaprijediti usluge, smanjiti gužve i čekanje u toj najfrekventnijoj područnoj jedinici, koja dnevno primi i do dvije hiljade zahtjeva po različitim osnovama.

"Od 20. maja do 20. jula, biće uvedeno desetočasovno radno vrijeme u područnim jedinicama i filijalama na primorju, gdje će službenici MUP-a raditi od 7 do 17 sati, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružati u periodu od 8 do 16 sati", kazali su iz MUP-a.

Kako su naveli, uvođenjem dužeg rada sa građanima i kontinuiranim unaprjeđenjem kvaliteta usluga, Ministarstvo je orjentisano na dostizanje i dosljednu primjenu standarda Evropske unije u oblasti javne uprave, u čijem su fokusu građani i njihove potrebe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније