Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

10. 05. 2019. 13:30 >> 13:31
2

DAN EVROPE

Orav i Darmanović odigrali partiju šaha

Dan Evrope proslavljen je u Podgorici nizom manifestacija, a centralni događaj je Evropsko dvorište.

U okviru manifestacije ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović i šef diplomatije Aivo Orav odigrali su prijateljsku partiju šaha.

Ispred EU info centra organizovan je niz događaja za najmlađe.

Proslava Dana Evrope 10. maja se nastavlja uveče, uz veliki koncert koji građanima Crne Gore ovim povodom tradicionalno poklanja Delegacija EU.

Od 20 sati, na Trgu Nezavisnosti u Podgorici, gostovaće regionalni bendovi Gramophonedzie Live Experience i MaiKa, dva benda prvi put nastupaju u našoj zemlji.

"Ove godine odlučili smo se za dvije grupe koje, pored kvalitetne muzike, popularišu i evropske vrijednosti, kao što su solidarnost, tolerancija, pravo na različitost i jednake šanse za sve. Pozivamo sve građane Crne Gore da nam se na koncertu 10. maja pridruže u proslavi ovih vrijednosti", saopšteno je iz Delegacije.

Tokom mjeseca u kojem se slavi Evropa,biće organizovani koncerti, izložbe,kao predavanja i debate na teme povezane sa članstvom u Evropskoj uniji. Sličnidogađaji planirani sui u drugim crnogorskim opštinama.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније