Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2013. 13:58 >> 13:59

DRUGI PUT

Selo Kosijeri: „Pośedak u zavičaju“

U Kosijerima, selu kod Cetinja, sinoć je održano kulturno veče pod nazivom „Pośedak u zavičaju“. Manifestaciji, koju je upriličila Mjesna zajednica „Kosijeri“, uz podršku Prijestonice Cetinje i gradske Turističke organizacije, prisustvovao je veliki broj posjetilaca, koji su ispratili sadržajan i raznovrstan program.

Drugo izdanje programa „Pośedak u zavičaju“ obilježili su nastupi brojnih izvođača, među kojima i Rajko Radović, Luka Radović, Jakov Đurković, Milica i Ksenija Radović, Veljko Rajković, te Branka Šćepanović, Marinko Pavićević, Slobodan Marunović, Nikola Bušković, Savo i Petar Vujačić, Stefan Marković i Dragoljub Đuričić sa bubnjarskim orkestrom.

Uz mještane, prisustvovali su brojni posjetioci sa Cetinja i drugih gradova, kao i predstavnici gradske uprave, među kojima i gradonačelnik Aleksandar Bogdanović. „Pośedak u zavičaju“ pomogli su i brojni sponzori, a tokom višečasovne manifestacije, besplatno su služeni hrana i piće.

 

Tekst i foto: Cetinje.me

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније