Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2013. 09:53 >> 09:53

POMOĆ UGROŽENIMA

Grad podijelio 200 paketa

Sekretarijat za socijalno staranje, u saradnji sa predstavnicima mjesnih zajednica, u okviru svojih redovnih aktivnosti, a shodno Odluci o oblicima socijalne i dječije zaštite, nastavio je akciju raspodjele paketa sa osnovnim životnim namirnicama za osobe i porodice koje se nalaze u stanju socijalne potrebe, saopšteno je iz gradskog Biroa za odnose sa javnošću.

 

Navode da je ovog puta raspodjela paketa obuhvatila mjesne zajednice „Momišići”, „Gornja Gorica”, „Donja Gorica”, „ Dajbabe” i „Gradac”.

“Takođe, ovom raspodjelom su obuhvaćene i porodice lošeg materijalnog stanja iz udruženja koja se bave zaštitom djece i omladine sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom i to Udruženje roditelja, djece i omladine sa smetnjama u razvoju ‘Pružite nam šansu’, Prvo udruženje roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama - Podgorica, Udruženje roditelja, djece i omladine sa smetnjama u razvoju ‘Staze’ i Udruženje paraplegičara – Podgorica”, pojasnili su iz PG Biroa.

Napominju da se paket sastoji od osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu.

"Ovom akcijom je podijeljeno 200 paketa”, poručuju iz PG Biroa.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније