Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

05. 05. 2019. 18:06 >> 18:05
1

ZENKA ČESTITAO

Mjesec Ramazana da donese čovjekoljublje

Ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenke poželio je svim građanima islamske vjere da nastupajući mjesec Ramazana donese mir, radost i da osnaži čovjekoljublje i solidarnost.

"Mjesec Ramazana neka bude svima na praštanje i iskupljenje od grijehova, neka jača duh zajedništva, čineći naše društvo boljim i humanijim", rekao je ministar.

Kako je kazao Zenka, smisao ramazanskog posta je smanjivanje razlika u društvu i pružanje pomoći onima kojima je zaista potrebna.

"Želim svima koji poste, da im Ramazan dušu ispuni mirom, dom blagostanjem, odagna svaki strah, a srce ispuni čistom ljubavlju", poručio je on.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније