Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2013. 08:17   >>  09:03 2

OČISTIMO BERANE

Radunović: Na pragu smo epidemije

Ministar zdravlja Miodrag Radunović apelovao je na građane Berana da daju doprinos rješavanju problema odlaganja smeća na teritoriji te opštine, kako ne bi došlo do još veće epidemije i katastrofe koja može odnijeti i nečiji život.

 

On je Dnevnim novinama rekao kako apeluje na građane "i kao ministar i kao ljekar da ostavimo politiku po strani i očistimo Berane".

"Moramo preventivno djelovati da neko ne bi umro, jer onda bi bilo kasno za razna dokazivanja. Treba grad očistiti, a nakon toga tražiti rješenja, jer je situacija izuzetno alarmantna", rekao je Radunović.

On je istakao da građani koji su zatražili pomoć ljekara "nemaju svi tegobe zato što su pili vodu".

"Dosta je i onih koji je nijesu pili, a ipak imaju potrebu za ljekarskom intervencijom. Sve to ukazuje da može da se desi katastrofa", kazao je Radunović, navodeći da se plaši "da smo na pragu nove epidemije, koja može imati ogromne posljedice".

Ako se u Beranama, kako je rekao, pojavi neka teža zarazna bolest, kao što su tifus ili kolera, Crna Gora će biti crna tačka na mapi svijeta.

"Zato se nadam da će pobijediti razum, a ne politički interesi. Samo proitv nove epidemije treba da se borimo" ističe Radunović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније