Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 04. 2019. 13:40   >>  13:41

BERANE

Testiraju sistem za prečišćavanje voda

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Beranama, krajem protekle sedmice počelo je probni rad koji će trajati šest mjeseci, navodi se u saopštenju Poreske uprave.

Nakon testiranja, kako su kazali, postrojenje će biti predato na korišćenje lokalnoj upravi.

Ukupna vrijednost projekata iznosi 12 miliona eura, od čega se 85 odsto finansira iz IPA fondova Evropske unije.

"Kako je rečeno nedavno tokom posjete visoke predstavnice Evropske komisije, programskog menadžera IPA fondova prekogranične saradnje, Magali Lenoel, privodi se kraju izgradnja nove kanalizacione mreže, a u toku su i ispitivanja stanica za potrebe vodovodne mreže", navodi se u saopštenju.

Projektom koordinira stručni tim Uprave javnih radova, u saradnji sa izvođačem, nadzorom i nadležnim službama lokalne uprave.

Izgradnja postrojenja realizuje se u okviru projekta "Unapređenje sistema vodosnabdijevanja, izgradnja kanalizacione mreže i PPOV".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније