Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

26. 04. 2019. 14:19 >> 14:19
2

ČESTITKA BEČIĆA

Vaskršnje poruke kao izvor nade

Najznačajniji hrišćanski praznik, Vaskrs u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima u Cronj Gori čestitao je predsjednik stranke Aleksa Bečić.

"Biblijska poruka o Vaskrsu, univerzalna i nepromijenjena vijekovima, koja nas uči da je neminovna pobjeda života nad smrću, dobra nad zlom, ljubavi nad mržnjom, istine nad laži, pravde nad nepravdom, smjernosti nad razbojništvom, čovjeka nad nečovjekom, čini se nikad aktuelnijom i nikada potrebnijom, kao ohrabrenje i kao izvor nade, nego u današnje vrijeme", navodi se u čestitki.

Simbolika Vaskrsa, kaže bečić, je dragocjena.

"Jer nas opominje da je svaka sila za vremena, a da su vrijednosti koje zlo ne može da uništi, niti da razori, ni kada se najviše osili - porodica, ljubav, sloboda, dobra volja među ljudima, mir - vječne, nepobjedive i nepropadljive", kazao je Bečić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније