Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

19. 04. 2019. 20:50   >>  20:52

ČESTITKE PARTIJA

Napredak ostvarujemo jedino kao multietničko društvo

Jedino kao multuetničko i multikonfesionalno društvo možemo ostvariti napredak i jedino tako posrnuli sistem u kome živimo može doživjeti preporod, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić u čestitiki povodom uskršnjih praznika.

"Neka nas ovaj praznik koji afirmiše duhovnu i moralnu obnovu čovjeka, podstičući na mir, na ljubav, na praštanje, na razumijevanje, na solidarnost i na međusobno poštovanje, podsjeti na nužnost sklada među ljudima i različitim kulturama", rekao je Bečić.

Kako je istakao, živimo u vremenu kada je više nego ikada potrebno sačuvati ljubav prema bližnjima, odbraniti ljudsko dostojanstvo i težiti istini i pravdi.

"Kao što su se prije dvije hiljade godina Hristovi učenici i svi ljudi dobre volje radovali pobjedi života nad smrću, tako i mi, polazeći od Uskrsa kao središta hrišćanskog života, provedimo praznične dane u radosti i svjetlosti Hristovog vaskrsenja. Sa željom da praznik provedete u spokoju koji pruža zajedništvo sa porodicom, u dobrom zdravlju, ljubavi i blagostanju, još jednom, srdačno, neka vam je srećan Uskrs", poručio je lider Demokrata.

Svim građanima i građankama koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru, kao i svještenstvu rimokatoličke crkve, veliki hrišćanski praznik čestitao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

"Neka predstojeći blagdani unesu mir i sreću u važe živote i neka budu prilika da svi zajedno promislimo o istinskim vrijednostima čovječnosti, tolerancije, praštanja i zajedničkog života. Želim vam da uskršnje praznike provedete sa najdražima, u zdravlju, obilju i veselju", naveo je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније