Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 04. 2019. 11:26   >>  11:26

KCCG

Pregled grkljana i glasnih žica bez uputa i zakazivanja

Klinika za otorinolaringologiju i maksiofacijalnu hirurgiju Klničkog centra Crne Gore organizuje Dan otvorenih vrata povodom 16. aprila – Svjetskog dana glasa, te će tog dana od 15 do 19 sati u ambulanti za ORL ljekar obavljati specijalističke preglede bez zakazivanja preko izabranog doktora i bez uputa.

"Građani koji žele da obave pregled grkljana i glasnih žica toga dana, treba da se prijave u utorak (16. aprila) pozivanjem specijalističke ambulante za ORL u Kliničkom centru Crne Gore počevši od devet sati, na broj 020 412 325", saopštili su iz KCCG.

Kako su istakli, u cilju podizanja svijesti građana o značaju zdravlja grkljana i glasnih žica, a posebno o ukazivanju na rizik za razvijanje raka grkljana, biće organizovni pregledi za prvih 20 zainteresovanih građana koji se prijave.

"Napominjemo da je prilikom prijave za pregled neophodan JMBG", kazali su iz KCCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније