Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

11. 04. 2019. 09:58   >>  10:01 1

VEČERAS U KIC-U

Crnogorske zvijezde pjevaju za Brana

U velikoj sali KIC-a Budo tomović večeras će biti održan humanitarni koncert pod nazivom "Pomozimo Branu". Koncert počinje u 20 sati, a cijena ulaznice je tri eura.

Planirano je da se sredstva prikupljena od prodatih ulaznica opredijele za liječenje Brana Kikovića, kome je hitno potrebna transplantacija bubrega.

Njegova rođaka Borka Kiković kazala je da se za Branovo liječenje potrebno 60.000 eura. U cijenu nije uračunat privatni let. Ukoliko se operacija bude radila u Bjelorusiji, biće potrebno dodatnih 15.000 eura.

"Do sada smo prikupili 25.000 eura, i zadovoljni smo jer je održan samo jedan koncert u Beranama. Sve ostalo su platili ljudi koji su čuli medijski i naši prijatelji. Večeras je drugi koncert u Podgorici", kazala je Borka, koja se zahvalila svima koji su se odazvali koncertu, KIC-u, ljudima dobre volje.

Jedan od umjetnika koji će učestvovati na koncertu Rajo Simonović kazao je da je veoma važno da javne ličnosti podrže ovakve akcije.

"Mislim da možemo najlakše mi da podstaknemo javnost i ljude iz okruženja da budu dio humanih akcija. Svi koji prate moj rade znaju da se trudim da izađem u susret i budem prisutan", rekao je crnogorski umjetnik Rajo Simonović.

Na koncertu će, osim Raja, pjevati Saša Miranović, Bane Nedović, Daca Bojanić, Aleksandra Keković i Tijana Tasić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније