Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

10. 04. 2019. 16:59 >> 21:05
1

POSTIGNUT DOGOVOR

Nema gradnje od rampe do Crnog jezera

Dogovor da gradnje od rampe do Crnog jezera ne bude postigli su predstavnici Udruženja turističkih radnika Žabljaka i Građanske inicijative (GI) sa predsjednikom Opštine Veselinom Vukićevićem.

Iz Udruženja turističkih radnika najavlili su da će u petak imati sastanak s direktorom Nacionalnog parka, kada će zahtjevati da se objekti, koji su već na obali Crnog jezera, uklone jer, kako navode, ne služe ničemu.

Dogovoreno je i da se tokom nedjelje organizuje prezentacija projektnih rješenja izgradnje infrastrukture od mosta ispod nekadašnjeg Hotela "Durmitor" do rampe što je, kako ocjenjuju, značajno za građane, turiste i turističku privredu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније