Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 04. 2019. 11:15 >> 11:14

DANAS U BERANAMA

Počinju mini sajmovi za zapošljavanje

Ministarstvo rada i socijalnog staranja Crne Gore i Zavod za zapošljavanje danas iz Berana počinju počinju najavljene aktivnosti u okviru Javne kampanje države "Zaposlimo domaće" - da Crna Gora radi.

"Cilj sajmova je da se u direktnom kontaktu povežu poslodavci iz primorskih opština, kao i neki lokalni, i nezaposleni zainteresovana za rad na sezonskim poslovima", navodi se u saopštenju ZZZCG.

Sajmovi će se održavati od 12 do 15 sati a prvi počinje u Beranama (prostorije Polimskog muzeja).

"Sjutra će biti održan u Bijelom Polju (Hotel Franca, I sprat) a u petak 12. aprila u Pljevljima (Dom vojske Crne Gore). Takođe, sajmove zapošljavanja održaćemo i u Nikšiću 16. aprila (Sportski centar Nikšić) ali i u Podgorici 17. aprila (Skupština opštine Podgorica)", ustiču iz ZZZCG.

Saradnju smo uspostavili sa lokalnim upravama iz svih gore navedenih opština,

"Oni će kao partneri javne kampanje države 'Zaposlimo domaće', aktivno učestvovati u organizaciji i realizaciji aktivnosti", navodi se u saopštenju.

Iz ZZZ pozivaju zainteresovane da prisustvuju odgađajima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније