Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

09. 04. 2019. 11:07 >> 11:07

"AKROPOLIS" GRADI U KOLAŠINU

Potporni zid na putu od jednog do drugog ski centra

Uprava javnih radova potpisala je sa nikšićkim preduzećem "Akropolis" ugovor o izgradnji potporne konstrukcije na putu Ski centar Kolašin 1450 – Jezerine – Ski centar Kolašin 1600.

Vrijednost ugovora je 392.255 eura sa PDV-om, koje će Vlada Crna Gore obezbijediti iz kapitalnog budžeta za 2019. godinu.

Rok za završetak radova je 70 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

"Izgradnja potporne konstrukcije je važan segment radova na ovoj dionici, imajući u vidu da se saobraćajnica od Kolašina 1450 do Kolašina 1600 priključuje na put Lubnice – Jezerine. Ugovoreni radovi na potpornoj konstrukciji predstavljaju prvu fazu projekta, dok je postupak javne nabavke za drugu fazu u toku" navodi se u saopštenju Uprave javnih radova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније