Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

08. 04. 2019. 15:45 >> 16:22

RASPRAVA

Odbor za bezbjednost o Strategiji odbrane

Odbor za bezbjednost i odbranu razmatraće na današnjoj sjednici Predlog strategije odbrane Crne Gore.

Na istoj sjednici biće riječi i o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka.

Podsjetimo, Vlada je nedavno utvrdila Predlog strategije odbrane, najznačajnijeg strateškog dokumenta i Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o Vojsci Crne Gore kojim se usaglašavaju sa strategijskim dokumentima u oblasti bezbjednosti i odbrane.

Ministar odbrane Predrag Bošković je tada kazao da se tim dokumentom dugoročno usmjerava razvoj sistema odbrane i angažovanje odbrambenih resursa u odgovoru na savremene bezbjednosne izazove, rizike i prijetnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније