Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ CDM, Objavila: R.P. ]

31. 03. 2019. 10:42   >>  10:06 24

NELEGALNO SAGRAĐENA

Krstionica Mitroplije SPC se ruši 2. aprila

Krstionica na vodi, koju je Mitropolija crnogorsko - primorska Srpske pravoslavne crkve nelegalno sagradila krajem prošle godine u Tivatskom zalivu, biće srušena u utorak.

Urbanističko građevinski inspektor Dragan Zejak, potpisao je rešenje u kome se navodi da će rušenje krstionice početi 2. aprila, u devet časova, objavio je portal CDM.

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici "Manastir Miholjska prevlaka" i pored svih njihovih napora "vlast je donijela odluku i krstionica će biti srušena u utorak u devet sati".

Krstionica na Ostrvu cvijeća, u zoni morskog dobra, nelegalno je sagrađena.

Ministarstvo je naložilo Mitropoliji da ukloni ovaj objekat, ali oni to nijesu uradili u ostavljenom roku.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније