Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

29. 03. 2019. 08:54 >> 08:19
2

KOVAČEVIĆ OČEKUJE

Krajem ljeta gradnja bulevara prema PG

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević saopštila je da očekuje da radovi na izgradnji bulevara sa četiri trake prema Podgorici počnu do kraja ljeta.

U pitanju je investicija koja je vrijedna 25 miliona eura, a u međuvremenu je, prema njenim riječima, urađena eksproprijacija i urađena kompletna projektna dokumentacija.

"Očekuje se od maja raspisivanje međunarodnog tendera, naravno i odabir izvođača. Očekujem da ćemo u drugom pokušaju dobiti izvođača radova za rekonstrukciju starog puta od Podgorica - KP Dom", rekla je Kovačević u Jutarnjem programu RTCG.

Ona je istakla da se raduje što će za tri godine biti završen bulevar između Danilovgrada i glavnog grada.

Govoreći o ostalim projektima u Danilovgradu, kazala je da je počela izgradnja stambene zgrade za potrebe Vojske Crne Gore, a počeće gradnja 12 stanova za potrebe socijale.

Gradiće se i stanovi za penzionere. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније