Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 03. 2019. 19:54 >> 21:54
2

GASILI I AVIONI MUP-A

Požar kod Kolašina pod kontrolom

Veliki požar koji je izbio u kolašinskoj opštini, od sela Vočje prema Seocu, trenutno je pod kontrolom i kuće nijesu ugrožene, saopštio je Televiziji Crne Gore komandir Službe zaštite Željko Darmanović.Požar je zahvatio veliku površinu, a pored vatrogasaca, u gašenju požara učestvovala su i dva aviona MUP-a.

"Požar je poslije burnog dana stavljen pod kontrolu, uglavnom oko objekata, koje smo uspjeli da odbranimo", saopštio je Darmanović.

On je naveo da je danas bilo aktivno više požara.

"Jedan je u Međurječju, gdje je put nepristupačan, pa smo se vratili", naveo je Darmanović.

Cetinje: Nekoliko požara zbog paljenja vatre na otvorenom

U cetinjskoj opštini danas je izbilo nekoliko požara, ali su svi brzo ugašeni.

U osam sati izbio je požar u Drušićima koji je izazvan tako što je jedan mještanin palio suvo granje i travu sa očišćene doline, ali nije umio da kontroliše vatru pa se ona proširila na okolno rastinje, rekao je za Radio Cetinje komandir Službe zaštite i spašavanja Peđa Moštrokol.

Dok su gasili vatru u Drušićima javljeno im je da gori u Meterizima tako da su intervenisali i u tom selu i relativno brzo i taj požar stavili pod kontrolu.

"Treći požar je izbio u Rokočima oko šesnaest sati i ekipe su se uputile ka tom mjestu", kazao je Moštrokol.

On dodaje da je uzrok požara ljudski faktor, paljenje vatre na otvorenom koja se najčeše zbog vjetra brzo proširi na veću teritoriju, prenosi Cetinjski list.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније