Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

24. 03. 2019. 15:35 >> 15:01

DE BOL PORUČILA

CG pouzdan partner Europola

Crna Gora je pouzdan partner Europola i sa Evropskom unijom dijeli zajedničke vrijednosti ali i izazove, kao što su terorizam, ilegalne migracije, teški organizovani kriminal, kazala je za Televiziju Crne Gore, izvršna direktorka Europola Katrin de Bol.

Ona je u prvoj posjeti regionu, boravila upravo u Crnoj Gori na međunarodnoj konferenciji "Zajednički odgovor u oblasti suzbijanja ilegalnih migracija i njihovog uticaja na terorizam".

De Bol podsjeća da Crna Gora u sjedištu Europola ima oficira za vezu, što kako kaže daje mogućnost da Crna Gora sa svim partnerima Evropske unije diskutuje odmah o određenom problemu.

“Imamo zajedničke vrijednosti i zajedničke prijetnje, kao što su terorizam, migracije, organizovani kriminal, moramo zajedno da radimo i u budućnosti. Mi smo vam na raspolaganju. I željim da da kažem da je Crna Gora pouzdan partner EUROPOL-a”, poručila je De Bol.

Marko Terzić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније