Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

21. 03. 2019. 10:45 >> 10:14

PITAJU KAŠĆELANA

URA: Ko će odgovarati zbog nelegalnog otpada?

Nakon što je Građanski pokret URA reagovao na nezakonito skladištenje otpada na Ševrlji od strane Komunalnog preduzeća, ista firma je momentalno angažovala mehanizaciju kako bi taj otpad uklonila. Angažovana je i privatna firma, koja otpad odvozi na drugu privatnu deponiju na Zagrablju, poručili su iz URA Cetinje i upitali zvaničnike da li će i ko odgovarati zbog nelegalno odloženog otpada.

"Da li će neko odgovarati zbog nesavjesnog odnosa prema okolini našeg grada, nakon što je D.O.O. "Komunalno" Cetinje odlagalo otpad pored puta za Nacionalni park Lovćen? I koliko je građane Prijestonice koštalo angažovanje privatne firme za prevoz, a koliko za skladištenje otpada na privatnoj deponiji?" pitaju iz URE gradonačelnika Aleksandra Kašćelana i zamjenika Sašu Zvicera.

Napominju da očekuju da se u ime transparentnog i odgovornog upravljanja gradom učine javnim računi vanrednih rashoda za Prijestonicu.

"Nadamo se da ćemo ovih dana saznati ko su odgovorna lica za ova nepočinstva, te da li će ona snositi odgovornost", zaključuje se u saopštenju URA Cetinje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније