Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

20. 03. 2019. 12:48   >>  12:22

DEMOKRATE

Krivična zbog pustošenja šume u NP "Durmitor"

Predsjednik žabljačkog odbora Demokrata Darko Šljivančanin podnio je Vrhovnom državnom tužiocu krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba zbog, kako navodi, pustošenja šume u NP "Durmitor".

U krivičnoj prijavi Demokrate navode da su nepoznate osobe 18. marta ove godine u Nacionalnom parku "Durmitor", u blizini Crnog jezera, protivno propisima posjekle više stabala, čime su počinili krivično djelo - pustošenje šuma.

“O ovom skandaloznom događaju, koji je naišao na negodovanje ukupne javnosti, a naročito građanki i građana Žabljaka, juče smo na konferenciji za medije obavijestili javnost”, navode Demokrate.

Demokrate očekuju od nadležnog tužilaštva da što je prije moguće u skladu sa zakonom postupi po podnesenoj krivičnoj prijavi, kako bi se, u postupku koji slijedi, pronašli i kaznili počinioci tog krivičnog djela.

Šljivančanin je kao dokaze uz krivičnu prijavu poslao deset fotografija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније