Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

20. 03. 2019. 11:36 >> 11:01

21. MAJA

Parni valjak za Dan nezavisnosti na Cetinju

Jedan od najpopularnijih pop-rok sastava bivše Jugoslavije "Parni valjak" nastupiće na Dvorskom trgu na Cetinju 21. maja, povodom Dana nezavisnosti.

Koncert kultne zagrebačke grupe na Cetinju organizuje Prijestonica Cetinje, a očekuju da će privući više hiljada posjetilaca.

"Parni valjak" osnovan je 1975. godine u Zagrebu i smatra se jednim od pokretača pop-rok talasa u bivšoj Jugoslaviji. Za 44 godine postojanja "Parni valjak" objavio je 16 studijskih albuma, 14 singlova, pet live albuma i četiri kompilacije.

U radu grupe od osnivanja do danas učestvovali su brojni domaći muzičari, od kojih se mnogi smatraju najboljim u muzičkoj industriji.

Nastup "Parnog valjka" zagrijavanje je za vrelo muzičko ljeto u Prijestonici koje će kulminaciju imati krajem jula na Montenegro Beer Festu, kada se očekuje učešće najpoznatijih regionalnih rok i pop izvođača.

Cetinje je prepoznato kao grad u kojem se posebna pažnja posvećuje kvalitetnim koncertnim aktivnostima i gostovanjima regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su bili Marija Šerifović, Dino Merlin, Bijelo Dugme, Zdravko Čolić, Prljavo Kazalište, Toni Cetinski, Tereza Kesovija i mnogi drugi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније