Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 03. 2019. 09:51 >> 11:37
1

APEL ZA POMOĆ

Starici Jagodi neophodno kupatilo

Starici Jagodi Vujošević (85) i njenoj ćerki Milanki neophodna je pomoć kako bi izgradile kupatilo i time dobile osnovne uslove za život.

Jagoda Vujošević ima 85 godina i živi kod svoje ćerke Milanke.

"Ona je bolesna i zbog toga sam je morala dovesti da živi sa mnom. Kreće se uz pomoć štaka a za higijenu su joj neophodne pelene", navodi se u pismu koje je Milanka uputila NVO Banka hrane.

Prije 13 godina Jagoda je izgubila sina a nakon toga operisala je kancer bešike. Prima 65 eura tuđe njege i pomoći dok je plata njene ćerke 200 eura.

"Moj suprug je počeo da radi kupatilo ali nije ga završio, umro je prije godinu dana. Imam dva sina koji rade kod privatnika i nijesu u mogućnosti da nam pomažu. Živimo u kući koju je sagradio moj pokojni svekar u Podgorici. U jednom dijelu kuće živi djever sa porodicom, a u drugom dijelu sinovi. Ja i majka živimo u podrumskom dijeli kuće tj. ispod terase", navodi Milanka.

Jagodi i Milanki prijeko je potrebno kupatilo. Voda je, kaže Milanka, dovedena ali je teba sprovesti u kupatilo.

"Da nam je samo tuš kabina i wc šolja, mnogo bi nam bilo lakše, posebno majki. Kupala sam majku kod đevera koji živi na spratu, ali zbog bolesti ona se ne može više peti stepenicama do kupatila", ističe Milanka i moli za pomoć.

Pomoć se može uplatiti na žiro račun br.535-0400200576690-40 kod Prve banke na ime Rašović Milanka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније