Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

28. 02. 2019. 15:48 >> 15:14

JANOVIĆ O REKONTRUKCIJI

Za sportske sale i terene više od 200 hiljada

Ministarstvo sporta i mladih u ovoj godini za rekonstrukciju sedam sportskih sala i terena izdvojiće 204,8 hiljada eura, kazao je ministar Nikola Janović.

Vlada je na današnjoj sjednici dala suglasnost na predlog Ministarstva sporta i mladih za finansiranje rekonstrukcije sedam sportskih sala i terena koji će biti realizovani 2019. 

Janović je kazao da je finansiranje rekonstrukcija sportskih objekata jasan pokazatelj da Vlada i resorno ministarstvo predano rade na stvaranju boljih uslova za bavljenjem sportskih aktivnostima djece i omladine.

"Riječ je projektima adaptacije fiskulturnih sala osnovnih škola Oktoih i Štampar Makarije iz Podgorice, Mileva Lajović-Lalatović iz Nikšića, Njegoš sa Cetinja i Srednjoj elektro-ekonomskoj školi iz Bijelog Polja, kao i projektima adaptacije otvorenih terena u Pljevljima i Baru. Za relizaciju tih projekata iz budžeta Ministarstva sporta i mladih biće opredijeljeno 204,8 hiljada eura", kazao je Janović nakon sjednice Vlade.

On je podsjetio da je Ministrarstvo sporta u prethodne dvije godine finansiralo više od 20 projekata koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje sportskih objekata.

"Od toga je preko 90 odsto već uspješno realizovano i stavljeno u funkciju", rekao je Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније