Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

26. 02. 2019. 10:22   >>  09:48

KARIJERNI CENTAR UCG

Počela obuka za početnike u biznisu

Obuka za početnike u biznisu počela je u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru. Obuku je otvorio Karijerni centar Univerziteta Crne Gore i Glavni grad Podgorica.

"Trudićemo se da kroz program obuke steknete sva nephodna znanja i vještine, kako u praktičnom tako i u teorijskom dijelu. U tome će vam najviše pomoći predavači. Večeras sa nama je Radivoje Drobnjak, a uz njega će predavač biti i magistar Nikola Mišnić", kazao je studentima menadžer Karijernog centra Ivica Todorović.

Obuka će trajati dva i po mjeseca, a održavaće se dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom, sa početkom u 18.00 sati, u okviru Kancelarije za inovativne-edukativne usluge, koju je Univerzitet osnovao u saradnji sa Glavnim gradom.

Todorović je najavio da će nakon obuke uslijediti konkurs koji će najboljima omogućiti mentorstvo i finansijsku podršku za razvoj svog start up biznisa.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore je, u domenu planiranja budućnosti i karijere, na raspolaganju je za dodatna pitanja ne samo polaznicima ove obuke već i svim drugim studentima, poručio je Todorović.

Šef Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica Vladimir Rajičić izrazio je nadu da će se ideje studenata na najbolji mogući način realizovati na domaćem tržištu.

"Naravno, koliko ideje budu inovativne i kvalitetne toliko će i njihov potencijal biti veliki da iz CG odu dalje i budu neke ideje koje će vremenom biti prepoznate i kao globalni brendovi", kazao je Rajičić i poželio uspjeh studentima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније