Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

20. 02. 2019. 08:58   >>  08:26

BOKEŠKI FORUM

"Razbacuje se novac Tivćana, sad plaćamo PAM-u"

Nakon oprosta višemilionskog dug i izgubljenih sudskih sporova, tivatska lokalna uprava nastavlja sa razbacivanjem novca građana, saopštio je Bokeški Forum.

 

Ovoga puta, kako su istakli, na osnovu sudske presude, građani Tivta će PAM-u (Organizacija za zaštitu autorskih prava) morati da plate više od 300 hiljada eura.

"Ispade tako, da su nas oni silni muzički hepeninzi koštali koliko Svetog Petra kajgana. Naravno, u poređenju sa dosadašnjim milionima koje je ova lokalna vlast bacila u vjetar, 300.000 može da zvuči malo", saopštio je Bokeški Forum.

Bokeški Forum pita ko je od silne nagomilane, a uglavnom nestručne partijske birokratije kriv za takav propust.

"Zar nije bilo nikog ko je na kvalitetan način mogao da iščita zakonsku regulativu i da stavi do znanja da ćeš ono što ne platiš na mostu platiti na ćupriji? Da li će konačno neko odgovarati za ovaj kardinalni propust", pitaju iz Bokeškog Foruma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније