Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 02. 2019. 18:49 >> 18:23
1

POČINJE SNIMANJE

Uskoro procjena bezbjednosti puteva

Snimanje putne mreže, u cilju procjene bezbjednosti puteva, biće započeto narednih dana na dionicama na kojima nema snijega, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

U Ministarstvu je održan prvi sastanak Nadzornog odbora projekta Procjena putne bezbjednosti, čiji je cilj procjena bezbjednosti puteva na putnoj mreži Crne Gore dužine 1.853 kilometara.

„Prema indikativnom planu snimanja putne mreže, koji je uslovljen i podložan promjenama shodno vremenskim uslovima planirano je da u narednim danima započne snimanje na dionicama na kojima nema sniježnih padavina“, saopšteno je iz Ministarstva.

Prema njihovim riječima, planirano je da snimanje otpočne na dionicama magistralnih i regionalnih puteva u primorskoj regiji.

Iz Ministarstva su kazali da je planirano da snimanje traje sedam dana, ali da će dužina trajanja snimanja zavisiti od vremenskih uslova na putu.

„Zahtjevano je da vrijeme bude sunčano i bez padavina, magle i slično kako bi se dobili precizni podaci“, navodi se u saopštenju.

Planirano je da naredni sastanak Nadzornog odbora projekta bude održan u maju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније