Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ Mina ]

09. 02. 2019. 08:50 >> 08:20

U 2018.

Zdravstvenim ustanovama 1,4 miliona eura donacija

Crnogorske zdravstvene ustanove su prošle godin dobile donacije vrijednosti 1,4 miliona eura, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Iz tog resora su Vijestima kazali da su zdravstvene ustanove dobile opremu vrijedu 630 hiljada eura, nemedicinski materijal u iznosu od 26,6 hiljada, kao i potrošni materijal koji je koštao 59 hiljada eura.

Bolnicama, domovima zdravlja, Kliničkom centru i ostalim ustanovama donirani su ljekovi u iznosu od 15,8 hiljada eura, dok su građevinski radovi donatore koštali 247,7 hiljada eura.

Na ostale donacije potrošeno je 126,3 hiljade eura, dok su zdravstvene usanove u novcu dobile dodatnih 300 hiljada eura.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, ukupna vrijednost donacija iznosi 1,4 miliona eura.

Izvještaj tog resora pokazao je da prošle godine potpisano 255 ugovora o donacijama sa razim kompanijama ili pojedincima.

Nakon Kliničkog centra, koji je prošle godine dobio 430 hiljada eura, najviše donacija imale su barska i cetinjska bolnica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније