Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

03. 02. 2019. 10:52 >> 10:57
3

OD RESORA POLJOPRIVREDE

Laptopovi i snimači za Radio CG

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja doniralo je Radiju Crne Gore 11 laptopova i snimača, koji će doprinijeti kvalitetu rada dopisničke mreže nacionalnog radio emitera. Potpisan je i Memorandum o saradnji između tog vladinog resora i Radio-televizije Crne Gore (RTCG).

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović saopštio je nakon potpisivanja memoranduma kako je uvjeren da će Radio-televizija Crne Gore (RTCG) biti most profesionalnog, objektivnog i blagovremenog informiranja javnosti za sve što je važno za poljoprivredne proizvođače u našoj zemlji.

On je kazao da je donacija izraz partnerskog poštovanja prema emisiji Nedjeljom o selu i poljoprivredi, koja se emituje na Prvom programu Radija Crne Gore, u kojoj je jutros bio gost.

"Emisija je doprinijela afirmaciji crnogorske poljoprivrede i očuvanju crnogorske tradicije", istakao je Simović.

Oprema koju je obezbijedila Vlada Crne Gore, kako je rekao, biće dobra podrška za vrijedan rad novinara s terena i mali doprinos da se emisija i dalje rado sluša.

Govoreći o Memorandumu o saradnji, Simović je rekao da je ona izraz odnosa poštovanja prema misiji koju ima Nacionalni javni sevris.

Sa druge strane, generalni direktor RTCG Božidar Šundić rekao je da je Memorandum značajan dokaz da Radio-televizija Crne Gore (RTCG) prati na evropskom putu i sve ono što ona radi.

"Hvala na donaciji. U eri digitalizacije ova oprema će mnogo značiti. Želimo da razvijamo dopisničku mrežu. Donacija je došla u pravo vrijeme, a posebno nas raduje što je u godini jubileja Radio-televizije Crne Gore", kazao je Šundić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније