Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

03. 02. 2019. 08:35 >> 08:05
2

METEOROLOZI PORUČUJU

Hladni talas iz Amerike ne prijeti CG

Hladni talas s američkog kontinenta ne može uticati na vremenske prilike u Crnoj Gori, kazala je meteorološkinja Tanja Mirković.

Ona je saopštila da se naše područje nalazi pod uticajem toplije vazdušne mase, što uslovljava neuobičajeno toplo vrijeme za ovo doba godine i da temperature budu iznad prosjeka.

"Jutros je u Baru bilo 18 stepeni, na Žabljaku pet stepeni. Narednih dana biće zahlađenje, ali ne u tim granicama", kazala je Mirković za Nacionalni javni servis.

U nastavku dana u Crnoj Gori će biti obilne padavine, s umjerenim do jakim južnim vjetrom. Najviše kiše do sada je bilo na Cetinju.

"Kiša tek predstoji. Tokom noći i sjutra u prvom dijelu dana biće velike količine kiše", rekla je Mirković.

Sve to dovodi do topljenje snijega na sjeveru. Tako je u petak na Žabljaku bilo 90 centimetara snijega, a jutros 62.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније