Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

25. 01. 2019. 19:57 >> 19:30

UHAPŠENE DVIJE OSOBE

Krali automobile i falsifikovali isprave

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivične prijave nadležnom tužiocu protiv dvije osobe, maloljetnog M.M. (16) i D.K. (28), zbog sumnje da su počinili tri teške krađe i dva krivična djela falsifikovanja isprave.

Prilikom rasvjetljavanja ovih krivičnih djela policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili šest vozila koja su, kako se sumnja, ove dvije osobe otuđile.

"Posebni izvještaj, kao dopuna krivične prijave, podnijet je tužiocu protiv maloljetnog M.M. (16), zbog osnovane sumnje da je, u noći između 14. i 15. januara u Podgorici počinio krivično djelo teška krađa na štetu A.J, koju poznaje, na način što je sa još dvije osobe obio kapiju placa, uzeo ključeve od vozila, jer je znao gdje se nalaze i sa njenog placa otuđio četiri vozila – Renault Laguna, Opel Corsa, Peugeot 306 i Renault Scenic. Policijski službenici su pronašli sva četiri vozila i ona su vraćena vlasnici. Vozila su bila na četiri lokacije od kojih je jedna u Rožajama" navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje, službenici CB Podgorica su posebni izvještaj nadležnom tužiocu podnijeli i protiv D.K. (28) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio dvije teške krađe i dva krivična djela falsifikovanje isprave.

On je, kako se sumnja, u noći između 6. i 7. januara ove godine iz porodićne kuće V.Đ. otuđio dva mobilna telefona i automobil "Honda Accord" koje se nalazilo u dvorištu.

"Vozilo je, sumnja se, koristio za vršenje drugih krivičnih djela, a sa njega je skinuo originalne registarske oznake i postavio oznake drugog vozila. Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili vozilo, kao i jedan mobilni telefon koji je pronađen u jednoj radnji koja se bavi prodajom telefona" napominju u policiji.

Sumnja se da je D.K. takođe, prošle godine, 20. oktobra, iz kuće S.S. otuđio lap top i ključeve vozila, a zatim i vozilo "Renault Fluence", koje je bilo parkirano u dvorištu. Policijski službenici su, prilikom lišenja slobode D.K. po drugom osnovu, pronašli ovo vozilo i vratili ga vlasniku.

"Osim toga sumnja se da je D.K. sa vozila 'VW Golf VI', vlasništvo rent a car agencije, a koje je iznajmio, takođe skinuo originalne registarske oznake i umjesto njih stavio registarske oznake drugog vozila" zaključuje se u saopštenju.

TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније