Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

18. 01. 2019. 16:41 >> 16:12

JEFTINIJE DO METROPOLA

Akcijske cijene avio karata u narednih deset dana

Nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines (MA) ponudila je zainteresovanim da u narednih deset dana, u okviru januarske akcije, kupe karte po najpovoljnijim cijenama.

 

Iz MA su objasnili da se akcija odnosi na putovanja u periodu od nedjelje do 30. marta.

„U okviru akcije povratna karta sa svim taksama, uključujući i rezervacionu, za Ljubljanu košta 99 eura, a za Beograd 109 eura. Povratna karta do Rima će koštati 139, Beča i Ciriha po 149 eura, za Frankfurt i Moskvu po 159, a Pariz 169“, navodi se u saopštenju.

Navedene cijene karata odnose se i na putovanja započeta u inostranstvu.

Iz kompanije su kazali da je kartu neophodno obavezno kupiti na dan pravljenja rezervacije.

Karte po promotivnim tarifama mogu se kupiti u svim poslovnicama MA, pozivom Call centra ili putem veb sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod autorizovanih agencija u zemlji i inostranstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније