Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina Business, Objavila: R.P. ]

14. 01. 2019. 15:38 >> 15:10

ZA REDOVNE PLATIŠE

EPCG pokreće sjutra nagradnu igru

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) pokrenuće sjutra nagradnu igru Zlatni tim – uhvati ritam, za članove Zlatnog tima, koja će trajati do 31. maja.

“Svi potrošači iz kategorije domaćinstva koji 31. januara ne budu imali dugovanja za utrošenu električnu energiju, automatski postaju članovi Zlatnog tima“, rekli su iz EPCG.

Članstvo u Zlatnom timu, pored učešća u nagradnoj igri, podrazumijeva i popust od 13 odsto na računima, na stavku 'aktivna energija'.

„Nagradna igra realizuje se u pet ciklusa, a nagradni fond čine jedan automobil Opel Astra 4DR Enjoy i 50 eura umanjenje na računima za električnu energiju za 750 domaćinstava, članova Zlatnog tima“, dodaje se u saopštenju.

Kada se jednom postane član Zlatnog tima, da bi se taj status zadržao, potrebno je redovno izmirivati račune za utrošenu električnu energiju.

U prvom kolu nagradne igre, dodijeliće se automobil Opel Astra enjoy i umanjenje od 50 eura na računu za 110 domaćinstava, članova Zlatnog tima i za njih 40 koji koriste i servis elektronski račun.

Od drugog do petog kola, mjesečni nagradni fond činiće umanjenje od 50 eura na računu za 110 domaćinstava, kao i za njih 40 koji koriste servis elektronski račun.

Servis elektronski račun podrazumijeva dobijanje računa elektronskim putem, odnosno mejlom.

Aktivacija servisa je jednostavna, a potrošač ga može sam aktivirati putem portala www.epcg.com ili na šalteru lokalne jedinice Snabdijevanja.

Javno izvlačenje dobitnika, odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u prostorijama EPCG.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније