Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 01. 2019. 20:56 >> 20:29

PROBLEMI ZBOG SNIJEGA

Vatrogasci intervenisali u pljevaljskoj opštini

Snijeg koji je padao prethodnih dana i pored vidnog truda gradskih komunalnih preduzeća zaduženih za čišćenje puteva, da sa raspoloživom mehanizacijom saobraćajnice učine prohodnim, uslovio je brojne probleme kako na gradskom, tako i na seoskom području, prenosi PV Informer.

Posebno su ti problemi izraženi u selima opštine gdje putevi i poslije čišćenja usljed jakog vjetra i konstantnih padavina ostanu zameteni i neprohodni pa se desi da mještani ostanu bez zaliha hrane i lijekova a da usljed bolesti ne mogu doći do bolnice.

Prethodna dva dana vatrogasci, spasioci Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja, intervenisali su u Matarugama i u Zasadi - MZ Bobovo.

U prvom slučaju se zbog neprohodnosti seoskog puta radilo o dopremi hrane i lijekova starijoj osobi u Matarugama, dok je danas transportovana bolesna osoba iz Zasade do Kruševa korišćenjem motornih sanki, a zatim vozilom do bolnice u Pljevljima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније