Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

10. 01. 2019. 21:48 >> 21:18

NA CETINJU

Zbog snijega intervenisali vatrogasci

Pripadnici cetinjske službe zaštite i spašavanja danas su se probili kroz sniježni nanos i iz zavijanog sela Jankovića krš uspjeli da do cetinjske bolnice prebace jednoipogodišnjeg dječaka koji je imao visoku temperaturu.

Dječak je bezbjedno prevezen na Cetinje i zbrinut u bolnici.

Porodica Janković zahvalila se cetinjskim vatrogascima.

"Ovim putem želimo da uputimo iskrenu zahvalnost komandiru Službe zaštite i spašavanja Peđi Moštrokolu i ostalim vatrogascima, koji su brzo reagovali i pružili nam pmoć prilikom transporta dječaka koji je bio pod temperaturom", kazala je za Cetinjski list Ivana Vujović u ime porodice Janković.

Dječak je nakon ukazane ljekarske pomoći otpušten na kućno liječenje, a kako ističe porodica, komplikacije su izbjegnute upravo zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca.

Tokom dana, pripadnici Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje probili su se i do azila za napuštene pse na nikšićkom putu kako bi životinjama dostavili hranu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније