Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 01. 2019. 13:34   >>  13:05

ZBOG GRIPA

Zabranjene posjete pacijentima u KCCG

Zbog većeg broja oboljelih od gripa na teritoriji države, od danas se obustavlja posjeta bolesnicima u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

"Informacije o zdravstvenom stanju pacijenata članovi uže porodice (supružnik, roditelji ili djeca) mogu dobiti telefonom na matičnom odjeljenju svakog dana od 14 do 15 sati", saopšteno je iz KCCG.

Obustava posjete, kako su kazali, trajaće do poboljšanja epidemiološke situacije.

Apeluju na građane da se pridržavaju opštih mjera prevencije.

"One podrazumijevaju redovno provjetravanje prostorija, izbjegavanje bliskih kontakata sa oboljelima, izbjegavanje boravka u zatvorenim prostorima gdje boravi veliki broj ljudi, adekvatnu ishranu sa dosta svježeg voća i povrća i fizičku aktivnost. Molimo građane za razumijevanje i saradnju, kao i da se pridržavaju navedenih savjeta u cilju smanjenja obolijevanja od gripa", navode iz KCCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније