Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

02. 01. 2019. 15:34 >> 15:16

ČESTITKA BRAJOVIĆA

Multietnički sklad odnjegovao kulturu BP

Multietnički sklad i suživot u Bijelom Polju odnjegovao je prepoznatljivu bogatu kulturu i umjetničku baštinu pojedinaca, institucija i festivala koji su ime tog grada pronijeli i proslavili u zemlji i šire, kazao je predsjednik Skupštine Ivan Brajović u čestitki povodom Dana opštine Bijeli Polje.

"Decenijama unazad Bijelo Polje je predstavljalo regionalni privredni, ekonomski i kulturni centar, a da će na tom mjestu i ostati govore nam odlučni potezi institucija države Crne Gore i lokalnih uprava da bogatom jugu konkurentski suprostave bogate resurse sjevera naše zemlje, te da sublimacijom potencijala, kao i planskim ulaganjem u putnu, privrednu, poljoprivrednu i svaku drugu infrastrukturu ožive i valorizuju bogatstva i mogućnosti Limske doline", kazao je Brajović.

Kako je rekao, time će se steći uslovi da Bjelopoljci ostanu na prađedovskim ognjištima i grade svoju egzistencijalnu i životnu sigurnost u svom gradu. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније