Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

01. 01. 2019. 09:50 >> 15:17
8

DOČEK 2019.

Veselo na trgovima širom Crne Gore

Nova 2019. godina dočekana je uz muziku i dobar provod na mnogim crnogorskim trgovima. Za provod su bile zadužene većinom regionalne zvijezde, a na trgovima pored naših građana uživali su i brojni gosti.

Budva je ove godine organizovala jubilarni 20. doček na trgu ispred Starog grada. Ispraćaj stare u Budvi počeo je uz Jack Lupino and Leftovers, Aerodrom, a u prve minute Nove Godine okupljene je uveo Dino Merlin.

Veselo je bilo u Tivtu, gdje je doček organizovan na gradskoj rivi. U prve minute Nove godine, Tivćane i brojne goste uveo je Željko Joksimović, a iz Turističke organizacije poručuju da je prve novogodišnje noći ostvareno više od očekivanog.

Podgoričani i gosti su staru godinu ispratili na Trgu nezavisnosti uz muziku Dejana Cukića i omiljene pjesme grupe Perper. U 2019. svim građanima poželjeli su dobro zdravlja, ličnu i porodičnu sreću.

U prve minute Nove godine Kotorane i goste uveo je Darko Rundek, prije kojeg su nastupili Damir Urban i bend Bombaj štampa, a okupljene je do jutarnjih sati u dobrom raspoloženju držao bend M.O.R.T.

Novljane i njihove goste u Novu 2019. uvela je hitovovima beogradska rok grupa “Riblja čorba” i njihov frontmen Bora Đorđević.

Doček je organizovan i u Baru, gdje je za dobru zabavu bio zadužen Sergej Ćetković

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније