Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Beta [ Objavio: O.Z. ]

31. 12. 2018. 16:37 >> 16:14
8

DINO MERLIN

Prestiž je pjevati u Budvi za doček Nove

Sarajevski pjevač Dino Merlin, uz koga će Budvani i njihovi gosti večeras na gradskom trgu dočekati 2019. godinu, kazao je da je prestiž i čast nastupiti u tom gradu na dočeku Nove godine.

On je novinarima uoči večerašnjeg nastupa rekao da je počastvovan što treći put nastupa u Budvi na dočeku Nove godine.

"Budva je za mene posebna destinacija, pratim njen razvoj i nevjerovatno je koliko je to otišlo u jednom dobrom pravcu. Ovo je svjetska destinacija gdje je prestižno i čast svirati za Novu godinu", kazao je Dino Merlin.

Naveo je i da osjeća odgovornost što relativno često nastupa u Budvi jer kako je rekao, "u prirodi ljudi je da im uvijek morate pružiti malo više u odnosu na prethodni nastup".

Upitan kako uspijeva decenijama da održi status jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, on je kazao da je presudno mnogo raditi.

"Moj izbor je 24 časa rada. To je sa jedne strane muka ali kada napravite veliki iskorak ili projekat, to je dobra satisfakcija. Sa druge strane, nemate vremena za normalne stvari, za porodicu, za šetnje gradom jer u svakom momentu morate biti 100 odsto dobri a to nije imanentno ljudskoj prirodi. Čovjek mora nekad da se opusti, ali toga nema u ovom poslu", kazao je Dino Merlin.

Sumirajući rezultate u godini na isteku, sarajevski pjevač je kazao da je bila dobra i radna.

"Prešli smo cijelu planetu, svirali smo po Americi, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Evropi... Jako sam srećan što tako sve dobro ide, čak izgleda pomalo nevjerovatno da nam tako dobro ide", kazao je Dino Merlin.

Upitan kakvu poruku ima za Novu godinu, on je ocijenio da bi svi trebalo da razmislimo koji su to pojedinačni i društveni segmenti gdje ćemo se popraviti.

"Postoje neke elementarne stvari koje bi nas trebale definisati za novo vrijeme. Ako smo svi pojedinčano dobri, gradivni elementi naših porodica, našeg društva, onda naša planeta ima šansu, ali ako svako vuče na svoju stranu, to je jedna kakofonija, jedna disharmonična atmosfera koja ne vodi dobrom. Kada sjutra promijenimo kalendar, bilo bi dobro da razmislimo o onome što je Gandi rekao, 'budi ti promjena koju želiš da vidiš i osjetiš u svijetu", kazao je Dino Merlin.

Muzički program u najluđoj noći otvoriće u 21 čas "Jack Lupino and Leftovers" poslije kojih će na binu izaći Jurica Padjen i "Aerodrom" dok je za ponoć najavljen spektakularan vatromet.

Organizator novogodišnjeg muzičkog programa, koji će biti nastavljen i sjutra nastupima beogradskih bendova "Van Gog" i "Partibrejkersi", je Turistička organizacija Budve.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније