Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

31. 12. 2018. 10:21   >>  09:54 1

ČESTITKA POLICIJI I MUP-U

Nuhodžić: Hvala što čuvate javni red i mir

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić uputio je novogodišnju čestitku službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

“U susret predstojećim praznicima, vama i vašim porodicama želim srećnu i uspješnu 2019. godinu, puno zdravlja, ličnog i profesionalnog zadovoljstva, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i radostan Božić”, naveo je Nuhodžić.

On se pripadnicima MUP-a i policije zahvalio na nesebičnom zalaganju i trudu koji su uložili i tako doprinijeli uspješnosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

“Ovo je bila godina u kojoj smo vrijedno, odgovorno i naporno radili da bi se što efikasnije suprotstavili izazovima koje nose kriminal i migracije, očuvali javni red i mir, da bi naše granice bile bezbjednije, da bi se svaki građanin osjećao sigurnije. Pokazali smo posvećenost i brigu za rješavanje važnih životnih pitanja naših službenika, poboljšanje radnih uslova, kao i za ulaganje u opremu, nova znanja i obuku”, naveo je Nuhodžić.

Uvjeren je da će i u narednoj godini, sve zadatke obavljati s još većom energijom i, zajedničkim snagama, ostvariti još bolje rezultate.

“Svima vama, a posebno kolegama koji će praznike provesti radno, brinući o sigurnosti svih nas, kao i svim građanima Crne Gore, želim mirne i sigurne praznične dane i svako dobro u Novoj godini”, zaključio je Nuhodžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније