Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

29. 12. 2018. 14:25 >> 14:08
2

CRVENI KRST I ROTERI

Djeca iz Britanije poslala paketiće cetinjskim mališanima

Crveni krst je podijelio paketiće, koje su preko Roteri kluba Podgorica pripremila djeca iz Britanije, cetinjskim mališanima.

Paketiće su podijeljeni u prostorijama Crvenog krsta za korisnike materijalne pomoći, zatim za mališane u prigradskom naselju Zagrablje, korisnima JU Centra za dnevni boravak u Prijestonici, te dječijem odjeljenju bolnice “Danilo I” na Cetinju. Ove godine paketiće su dobila i djeca na Rijeci Crnojevića, koja su se donatorima zahvalili pjesmom i igrom.

"Kao i ranijih godina sadržaj paketa pakovan je po polu i uzrastu, i to za djecu od jedne do tri, od četiri do sedam i od osam do 11 godina. U paketićima se nalaze kape, šalovi, rukavice, čarape, higijenski i školski pribor, igračke, pisane dječje čestitke i drugo", naglasili su iz Crvenog krsta.

U planu je da paketiće dobiju djeca iz dječijeg vrtića Zagorka Ivanović, kao i djeca u školi na Trešnjevo. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније