Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

28. 12. 2018. 13:51   >>  15:44

SAVREMENI APARAT

Privrednici iz Nikšića donirali kolposkop KCCG

Udruženje donatora iz Nikšića donirali su Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) aparat kolposkop 150 FC.

Direktor KCCG Jevto Eraković zahvalio se za donaciju Udruženju, grupe istaknutih privrednika iz Nikšića, koju su osjetili potrebu i svrsishodno namijenili sredstva za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo KCCG i nabavku novog kolposkopa.

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo Ivan Đukić kazao je da se radi o najsavremenom kolposkop aparatu, koji će značajno olakšati rad u smislu prevencije karcinoma grlića materice.

„Apelujem da se pacijentkinje javljaju redovno na ginekološke preglede kako bi svi zajedno uspjeli da smanjimo ovu opasnu bolest“, naglasio je Đukić.

Predstavnik donatora Brano Mićković istakao je da ima veliku čast da u ime privrednika iz Nikšića uruči skromnu donaciju i da se nada da će unaprijediti rad KCCG, a time i uslugu prema građanima Crne Gore.

„Učesnici ove akcije su Comp Comerc, Agromont, Nikšićki Mlin, Entext iz Podgorice, Javorak, Radio difuzni centar Slobodan Stanišić, Goldenwood, Knjaz, Arterija studio, Dekor Iva-co, Veletex iz Podgorice, Jolly Commerce", kazao je on.

Mićković je kazao da su on i privrednici spremni da se uključe u ovakve akcije i uputio Novogodišnje čestitke svim zaposlenim u KCCG i građanima Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније