Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2018. 16:00 >> 16:42
1

O.Š. SAVO PEJANOVIĆ

"Podgorice mi te volimo"

O. Š. "Savo Pejanović" obilježila je Dan Podgorice. Dan svog grada u čijem se centru i srcu sama nalazi kao najstarija podgorička osnovna škola, koja je i sama postala prepoznatljiv simbol glavnog grada Crne Gore.

Mališani od prvog do četvrtog razreda, zajedno sa svojim učiteljicama, pripremili su povodom Dana Podgorice bogat program.

Pjevali su, igrali, recitovali voljenom gradu.

U programu su učestvovali i njihovi drugari iz Ukrajine, emigranti iz Jemena, pripadnici RE populacije koji su na svojim jezicima poželjeli i srećne predstrojeće praznike.

Pokazali su kako različite kulture i jezici trebaju, i mogu biti spona koja će približiti ljude i probuditi empatiju kod svih.

O. Š. "Savo Pejanović" obilježila je Dan svog grada u čijem se srcu nalazi kao najstarija podgorička osnovna škola, koja je i sama postala prepoznatljiv simbol glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније