Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

12. 12. 2018. 15:15   >>  13. 12. 2018. 10:20

POZNATI DOBITNICI

Gačević i Leković dobitnici nagrade Oktoih

Redovni profesor Muzičke akademije sa Cetinja, Senad Gačević i profesorica u podgoričkoj Osnovnoj školi "Oktoih", Slavica Leković dobitnici su državne nagrade Oktoih za ovu godinu.

Odluku o nagradama donio je žiri čija je predsjednica bila Zoja Bojanić-Lalović, a članovi Marko Camaj, Mubera Kurpejović, Ljiljana Krivokapić i Mijajlo Đurić.

Žiriju za dodjelu Oktoiha dostavljeni su predlozi za osam ustanova i deset pojedinaca.

Nagrada Oktoih dodjeljuje se građaninu Crne Gore ili pravnom licu koje ima sjedište na teritoriji Crne Gore za izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja, kao i učeničkog i studentskog standarda.

Državnu nagradu Oktoih, koja se sastoji od plakete, diplome i novčanog dijela dobitnicima će svečano uručiti ministar prosvjete Damir Šehović 17. januara u Vili Gorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније