Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

11. 12. 2018. 20:27   >>  12. 12. 2018. 06:15 1

UČILI O SAOBRAĆAJU

Osnovci s policijom zaustavljali vozače

NVO "Pčelica" organizovala sje interaktivno predavanje o pravilima ponašanja u saobraćaju za učenike sedmog razreda u sutomorskoj Osnovnoj školi "Kekec", dok su prvaci učestvovali u praktičnoj radionici "Ajmo pješke bez greške", u kojoj su sa saobraćajnom policijom zaustavljali vozila u blizini škole i vršili kontrolu.

"Tom prilikom su za one koji su vozili poštujuci pravila imali nagradu -jabuku, a za one koji su pravili prekršaje, simboličnu kaznu-limun", saopteno je iz "Pčelice".

Kako su istakli, najčešći prekršaji vozača su razgovaranje mobilnim telefonom tokom vožnje, upravljane vozilom bez dokumentacije i nevezivanje pojasa.

"Te male i sitne greške ponekad mogu biti fatalne, posebno ako se ustale u normalne obrasce ponašanja vozača koji postaju potencijalna opasnost za sve učesnike saobraćaja", kazali su iz NVO" Pčelica".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније