Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

05. 12. 2018. 19:55 >> 19:34
2

KONZULAT I GOLF KLUB

Doniraju oftamološke aparate Rožajama

Konzulat Crne Gore u Njujorku i Montenegro golf klub doniraće dva vrijedna medicinska aparata očnoj ordinaciji u rožajskom Domu zdravlja.

Dobrotvori bi trebalo krajem decembra da očnoj ordinaciji uruče  indirektni oftalmoskop i egzoftalmometar, koji će služiti u svakodnevnoj oftalmološkoj praksi.

Specijalista oftalmolog dr Samir Markišić, istakao je da je riječ o humanom gestu za koji posebnu zahvalnost upućuje Ramadanu Ibriću, Abedinu Kandiću, Nikoli Lukoliću i drugim članovima Montenegro golf kluba u Njujorku. On je posebnu zahvalnost uputio diplomatama Crne Gore u Njujorku, Željku Stamatoviću i konzulu Ameru Cikotiću.

"Radujemo se ovoj vrijednoj donaciji jer je riječ o savremenim medicinskim aparatima za dijagnostiku i liječenje. Ovim aparaturom ćemo obezbijediti kvalitetniju zdravstvenu zaštitu naših pacijenata na čemu smo jako zahvalni donatorima",  kazao je Markišić.

Inače, to nije jedina donacija koju su predstavnici Konzulata Crne Gore u Njujorku u saradnji sa Montenegro golf klubom obezbijedili svom zavičaju.

Oni su, naime, u septembru obezbijedili značajna novčana sredstva koja su osim bolnici u Brezoviku, podijelili i dječjoj bolnici u Beranama, Dječjem domu Bijela, kao i centrima za brigu o djeci sa posebnim potrebama u Plavu, Beranama i Ulcinju.

Faruk Kalić, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније