Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina Business, Objavila: R.P. ]

30. 11. 2018. 14:37 >> 14:12

ODLUKA U DECEMRU

Četiri kandidata za direktora Luke Bar

Na javni konkurs za izbor izvršnog direktora Luke Bar prijavili su se Željko Ivanović, Vladan Vučelić, Dragan Nikezić i Zarija Franović, saopšteno je iz barske kompanije.

“Svi prijavljeni kandidati su blagovremeno podnijeli prijavu, u skladu sa javnim konkursom”, kazali su predstavnici kompanije agenciji Mina-business.

Prijave su, kako je konstatovao Odbor direktora Luke Bar, dostavljene neposredno ili putem pošte.

“Odbor direktora će, u periodu koji slijedi, saglasno svojim, zakonskim i statutarnim ovlašćenjima, donijeti odluku o izboru izvršnog direktora Luke Bar”, rekli su iz kompanije.

Javni konkurs, u skladu sa odlukom Odbora direktora, objavljen je 8. novembra u štampanim medijima i na internet stranici Luke, sa rokom trajanja od 15 dana.

Poziciju izvršnog direktora Luke Bar do oktobra je pokrivao Zarija Franović, kojeg je smijenio odbor direktora na čijem čelu je bio Anđelko Lojpur.

Ubrzo nakon smjene Franovića, Vlada je smijenila odbor direktora koji je njega smijenio.

Na čelu novog borda direktora je vlasnik firme Stadion, Vojin Žugić, ali će se i taj sastav borda ponovo birati u decembru, jer je jedan član borda izabran, a nema završen fakultet, što je suprotno statutu Luke Bar. U pitanju je član Bošnjačke stranke, Rasim Honsić.

Zbog njega će se u decembru ponovo birati odbor direktora.

Skupština akcionara je zakazana za 10. decemba, a izvršnog direktora bira odbor direktora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније